WOD4LIF(V)E

Wat is WOD4LIF(V)E?

 

WOD4LIF(V)E heeft als slogan “Een glimlach voor iedereen”. Dit is precies waar WOD4LIFVE zich dagelijks sterk voor maakt. Wij geloven in het principe van “Wie goed doet, goed ontmoet”, want hoe mooi kan het zijn om volledig belangeloos een goede daad te verrichten zonder er zelf iets voor terug te verwachten. De glimlach die dit bij de mensen geeft is zoveel zeggend en onbetaalbaar. Dit is wat wij doen en waar wij voor staan. Samen zijn wij WOD4LIF(V)E

Waar staat de naam WOD4LIF(V)E nu precies voor?

WOD staat voor Workout Of the Day (Training van de dag). Een in de sportwereld een veel gebruikte term. Wat wij er mee bedoelen is dat het niet altijd voor iedereen vanzelfsprekend is en dat iedere dag weer een nieuwe uitdaging kan zijn.

LIFE: Onze projecten ondersteunen om een juiste balans te vinden en een gezonde levensstijl te hebben.

LIVE: Wij zijn iedere dag actief bezig met het ondersteunen van goede projecten welke bijdragen aan ons hoofddoel “Een glimlach voor iedereen

Onze Missie

Een glimlach voor iedereen.

In de huidige samenleving is het niet altijd mogelijk om alles in je eentje op te lossen. En in vele gevallen hoeft dit ook niet altijd. Wij zijn er vanuit WOD4LIF(V)E om een steentje bij te dragen, de ondersteuning te bieden die nodig is en om de drempel voor iedereen zo laag mogelijk te houden.
Wij gaan samen op zoek in onze netwerken om tot een passende oplossing te vinden, zodat het weer mogelijk is om even te genieten, de juiste balans weer te vinden en het allerbelangrijkste om weer eens even te lachen, want een glimlach op iemands gezicht kost niets, maar is juist zoveel waard.

Onze Inspiratie

Life Vest Inside – Kindness Boomerang – “One Day”

Team

Richard Klaassen

Richard Klaassen

Oprichter

Het is altijd al een passie van me geweest om mensen te helpen en zo ontstond de droom om mensen te helpen en ondersteunen naar een gezonde levensstijl op wat voor manier ook. Ik bedacht de naam WOD4LIF(V)E. Ik krijg vaak de vraag waar staat het voor.

WOD staat voor Workout Of the Day (Training van de dag). Een in de sportwereld veel gebruikte term. Wat wij er mee bedoelen is dat een gezonde levensstijl niet altijd voor iedereen vanzelfsprekend is en dat iedere dag weer een nieuwe uitdaging kan zijn.

LIFE staat voor die gezonde levensstijl en dit doen we door projecten te ondersteunen zodat mensen een mooie balans krijgen in energie, voeding en ontspanning.

LIVE staat voor actief bezig zijn door sport, spel en beweging. Wij zetten ons actief in om ons hoofddoel “Een glimlach voor iedereen” te kunnen bereiken.

Sabine Hogerwaard

Sabine Hogerwaard

Secretariaat

WOD4LIF(V)E heeft als slogan “Een glimlach voor iedereen”. Dit is precies waar WOD4LIFVE zich dagelijks sterk voor maakt.
Wij geloven in het principe van “Wie goed doet, goed ontmoet”, want hoe mooi kan het zijn om volledig belangeloos een goede daad te verrichten zonder er zelf iets voor terug te verwachten. De glimlach die bij de mensen ontstaat geeft zoveel energie en dat maakt ons dan weer blij.

Bovendien is het heel leuk om dit samen met mijn man te kunnen doen. Waar Richard zich graag op sportief gebied richt, ben ik vaak bezig met het stuk ontspanning door o.a. meditaties. De rust en ontspanning is een mooie toevoeging voor de gezonde levensstijl. Dit tovert als vanzelf een glimlach op je gezicht.

Inge van Loon

Inge van Loon

Vermeulen

Toen ik kennis maakte met WOD4LIF(V)E was ik gelijk erg enthousiast geworden over de werkzaamheden die zij uitvoeren. Ik ben van mening dat iedereen een kans verdient om mee te kunnen draaien in de maatschappij. En wilde me graag aansluiten bij het team, zodat ik hieraan mee kon werken.

Bovendien heb ik veel verstand van voeding als voedingsdeskundige en aangezien dit ook een onderdeel is van WOD4LIF(V)E paste dat mooi bij elkaar. Het is ook heel leuk om de vrolijke gezichten te zien bij een giveaway of andere projecten. Daar word ikzelf ook helemaal blij van.

Stephan de Nijs

Stephan de Nijs

Adviseur

Het concept van WOD4LIF(V)E is superleuk en het is heel mooi om mee te denken over projecten of volgende stappen. Ik ben erg kritisch van karakter en bekijk dingen graag van een andere kant. Dat is vaak nodig om nog meer te kunnen bereiken. En een glimlach wil toch iedereen!

Contactformulier

Zuid-Oostsingel 21, 4611BB Bergen op Zoom